Vbox Мод за Скайп - Поредният спам.


"Току що си инсталирах Vbox7 мода за скупе.Чрез него можеж да гледаш и сваляш видеота от Vbox7.Нужно е само да попълниш своят email и да изтеглиш мода от тук www.skype.uk.to"


Vbox Мод за Skype няма.За всички дошли от Google - Тази "програма" е вирус, след като я инсталирате, праща същото съобщение което сте получили на всичките ви абонати. Специално си регнах нов акаунт в Скайп за да докажа, че програмата не работи. Ще видите снимки по-долу.

Не мога да разбера... За да направи някой .exe все има някакви знания по програмиране. Може да направи нова екстра, да изкарва пари... Както прави predator_mf - българинът създал WiMood . Защо си губи времето да прави такива глупости , и да докара трафик на сайта си sharebg.net това няма да му донесе много пари. Не знам може като продаде въведените имейли да изкара някой лев.
Но и ние сме си виновни... Все още се хващаме на такива смешни съобщения. Толкова години в IRC не се научихме как изглежда спама.
За всички изтеглили програмата:

Инструкции как да я премахнете


Инструкции как да се защитите за в бъдеще
Обещах да докажа, че програмата е вирус - ето screenshots:
Скайп Вбокс Мод
Така изглежда програмата след като я изтеглите.
Мод за ВБокс в Скаип
След като въведете имейла си, най-вероятно той ще бъде продаден и ще започнете да получавате солидно количество спам.
Skajp Mod Vbox7
След като позволите достъпа до Скайп, програмата ви изписва съобщението:
"Системна грешка, моля стартирайте отново за да бъдат поправени всички грешки"
В същото време обаче, вече е изпратила спама на всичките ви контакти, а вие може и да не разберете ако не погледнете в хронологията. Идеално като за ламери - ще стартират по няколко пъти и спама ще се изпраща по няколко пъти.

Толкова спам се изсипа в този Skype, че направо се чудя
как все още има хора които вярват на такива изпълнения?2 коментара:

  1. Анонимен Says:

    По голяма простотия от това наистина няма, но пък и аз си намерих страхотно решение на проблема, всеки абонат от списъка ми, който ми прати такъв спам бива блокиран - нямам приятели олигофрени :) А за тия с вирусчетата ... всичко им се е върнало още преди да са започнали...

  2. Unknown Says:

    Братле, само да уточня че за това не се искат никакви знания по програмиране. Всеки може да ти намери в интернет за 5секунди точно какъв е кодът на скрипта. После copy-paste и тва е