Получавайте вашите RSS Feeds в Skype



Благодарение на Anothr.com можете да получавате вашите RSS Feeds директно в Skype. Това става благодарение на Скайп Бот - nick:anothr.com (кликнете за да го добавите към абонатите си). Не се изисква регистрация в сайт.

Чрез лесни команди зададени от вас, ботът ще работи почти като нормален RSS четец. Естествено има видими недостатъци - не може да показва изображенията и линковете в постовете, въпреки което, върши добра работа само като ви уведомява за нов пост на ваш любим блогър. Така или иначе много блогъри започнаха да не предоставят пълните си статии чрез RSS.
В края на всеки нов пост получен от вас в Skype, ще откриете линк, пренасочващ към страницата със статията. Ползвам услугата от поне два месеца, тестово се абонирах за този блог и получавам постовете си до 30мин. след като съм ги написал.
Really Simple Syndication става още по-просто, като дори не ви се налага да отваряте сайт или програма за да видите дали има нещо ново. Край на проверките през пет минути :D

Ето малко инструкции:

Първо добавете бота който ще ви доставя новините към контактите си в Skype. Това може да направите като кликнете ТУК или потърсите абонат anothr.com в програмата. Възможно е да минат няколко минути докато пълномощното ви бъде прието, след което започнете чат с бота и напишете '?' за помощно меню на английски. Добавете любимите си блогове.

Ето и превод на помощното меню с командите:

Добавяне на фийд: Напишете точния URL водещ към RSS feed-а на съответният блог. Пример: http://example.com/rss.xml

Търси из фийдовете: Напишете дума, и бота ще ви изпрати лист със фийдове които я съдържат.

Лист на сайтовете за които сте се абонирали: команда List
Премахване на фийд: Delete [номер на фийда] (номерът се вижда чрез List)
Избор на езика на менюто: Напишете:
- en за английски
- cn за китайски
- fr за френски
- de за немски
- jp за японски
- ru за руски


Напишете 'Menu' за още команди.



Много бих се радвал ако сред абонаментите ви присъства и моят блог



Официален сайт: http://inezha.com/

Posted in Етикети: , , , |

0 коментара: