Изтегли Skype 3.8




Най-новата версия на Skype е готова. Версия 3.8 беше пусната от 2ри Април в Бета, но според думите на Villu Arak, бъговете вече са отстранени и публичната версия е готова.

Промени в Skype 3.8:

  • Значително е подобрено качеството на звука - по-малко фонов шум, по-малко забавяне и други.
  • Не е нужно при сменяне на хедсет, микрофон, слушалки и други да се ровите из настройките на компютъра в Control Panel, Skype засича автоматично и включва новият хардуер.
  • При получаване на пълномощно, аватарът на изпращача е скрит по default, естествено има и бутон за показване.

Скриването на аватара е направено защото екипът на Скайп е получил много оплаквания свързани с изображенията които някои хора си поставят като аватар.

Системни изисквания:
  • ОС: Windows 2000, XP или Vista.
  • Интернет връзка
  • Слушалки и микрофон(или хедсет) за разговорите
  • За гласови и видео обаждания пропоръчително конфигурация не по слаба от: 1Ghz процесор, 256 RAM, и уебкамера.
  • За висококачествено видео: Съответно камера с високо качество на видеото, процесор с двойно ядро и бърза интернет връзка (поне 384 kbps)
Изтегли Skype 3.8 за Windows



Технически детайли:
Версия: .8.0.115
Размер на файла 21 MB.
Официален релийз на дата: April 29, 2008.
Име на файла: SkypeSetup.exe




Posted in Етикети: , , , |

30 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Дръпнах го.Скоро трябва да пробвам как е при разговор.Дали наистина има подобрение на качеството на звука.

  2. Анонимен Says:

    Много добра версия на скайп.Поне сега разговорите се пооправиха.Надявам се обаче някой да ми отговори на следния въпрос.Значи тъй като на компютъра работим няколко човека,но аз искам да имам два скайпа едновременно,тъй като стария ще го сменям поради...това,че почнаха много спамове да ми пращат и е доста тъпо.Знам че има програма мулти скайп,но доколкото знам тя прави втори акаунт на компютъра.Въпроса ми е има ли програма подобна на мулти скайп за два скайпа едновременно,но да не прави втори акаунт на компа.Благодаря предварително :)!

  3. Анонимен Says:

    @lovely_ Не мисля, че има такава програма.Все пак за да използваш две скайп имена едновременно трябва да имаш два акаунта.

  4. Анонимен Says:

    ako iskash da otvorish 2 skype razbira se bez multi skype trqbva da imash vtori account, prosto vlizash v skype phone davash dqsnoto vurhu phone i izbirash drugiat ti account na pc i odolo si pishesh passa i skype ti se otvarq tva vaji za dosta programi!!!! ako neshto ne si razbral mojesh da mi pihesh na skype:u3a1Lo ;)

  5. Онлайн Психолог Says:

    lovely_ за да имаш два skype-а без създаване на втори акаунт можеш да опиташ това:
    http://www.data.bg/f.php?fid=31099460
    При мен тръгна, но не мога да гарантирам, че няма вирус.
    1. Теглиш файла
    2. Сканираш за вируси
    3. Пускаш

  6. Анонимен Says:

    mersi mnogo :)

  7. Анонимен Says:

    и аз си я дръпнах но започна да ми зацикля и не иска да се включи

  8. Онлайн Психолог Says:

    Виж тук: http://skypeblog.eu/2008/06/skypelauncher-skype.html

  9. Анонимен Says:

    има и друга възможност за два скайпа едновременно-skype2,ако някоя го иска,мога да му го изпратя,само зареждаш exe файла и на всяко кликване на иконата се зарежда нов акаунт и това е.нямам само идея до колко акаунта мога да се пуснат едновременно,но за сега аз пускам 3-4 и всичко е наред.

  10. milagro Says:

    Iskah da izteglq noviq predstawen ot vas skype, no starata versiq 3.6 ne moga da q uninstalna,a sega nito e mahnata nito e nalichna. Kakvo da napravq za da q mahna i da si instalna novata 3.8 versiq. Dava mi nqkakva greshka : nqkakvo dostignato mrejovo mestonaznachenie i bla-bla

  11. Онлайн Психолог Says:

    По принцип не е нужно да се деинсталира стара версия за да се инсталира нова. Ако не сте, опитайте през Control Panel -> Add Remove Programs - от там да премахнете старата версия.
    Ако не стане така инсталирайте Skype 3.6, след което инсталирайте и Skype 3.8.

  12. Veni Says:

    Imam problem sas skype ot 2 dni.Vsichko zapochna s avtomatichnoto my update-vane,sled koeto veche ne se lansira.ili po-tochno vkluchva se za 5 sec i sled tova izchezva.Svalih niakolko versii i stari i novi i niama promiana.Molia niakoi da mi pomogne-mnogo e vajno!
    Blagodaria v avans!

  13. Онлайн Психолог Says:

    Veni, моля задайте въпроса си в темата по-долу и обяснете възможно най-детайлно проблема си.
    http://forum.skype.com/index.php?showtopic=86331

  14. Анонимен Says:

    abe vie vsi4ki maloumni li ste beeeeeee az iskam starata versiq na skype tazi emnogo skapana skype 4.0 .kade i da klikna vse mi izliza tazi vse tazii smotana,typa,maloumna nova versiqqqq...........iskam skype3.8 no ne moga ot nikade da q izteglqqq..ebahti baqsna samm

  15. Анонимен Says:

    еееее i az iskam da izteglq Skype 3.8 M ne stava znae li nqkoi kak ako znae da mi pishe po skype na n.sherzinger

  16. Онлайн Психолог Says:

    Тази статия е стара. Можете да изтеглите Skype 3.8 от тук:
    http://skypeblog.eu/2009/02/stari-versii-skype.html

  17. Анонимен Says:

    ок някой може ли да каже дали може да се направи мулти скайп на версия 4.0 на скайпа имам вече два акаунта и не мога да направя двата скайпа да работят едновременно а при старата версия 3.6 на скайп ми работят ще съм много благодарен ако някой ми помогне

  18. silveto888 Says:

    Drapnax si novata versiq na skype no iskam da si varna stariq molq vi koito znae da mi kaje kak...?

  19. Unknown Says:

    zdrvaeite az si izteglix skype3.8 ot vas a nali uj pishe 4e ve4e bagnatiite bili premaxnati oba4e mai nesa zastoto pak sa bagva skaipa i rse nalaga d aresvam kompa stot n6 nemoi s a prai ? zasto praitaka :?

  20. Анонимен Says:

    az imam programata za 2 skype!!!Tq e edna zelena ikona na skype!!!

  21. Unknown Says:

    imam edin edinstven vapros zasto pishe 4e bagovete 4e sa premaxnati kato skaipa pak taka de bagva izliza edin golqm bql pravoagalnik kolkoto monitora i krai n6 nemoi se prai daite mi savet kakvo da pravq blagodarq predvaritelno :)

  22. Анонимен Says:

    lovely_, правиш нов шорткът с таргет - "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary (+ кавичките). ;)

  23. Анонимен Says:

    kak da si svalq tazi versiq na skype pls kajete mi 0piTah mn0go nachini i ne stava pls kajete mi!!!

  24. Emiliqn Says:

    моля някой да ми даде account че немога да изтегля skype за Iphone много ще съм благодарен.Благодаря предварително. :)

  25. bebety Says:

    @lovely_ da ima takava programa za dva skype kazva se SkypeLouncher programata i e mnogo dobra probvai q i nqma da sujalqvash.

  26. Анонимен Says:

    pomo6t mama si idva i ako vidi 6ibanata nowa versiq 6he kara da v1rna starata a az neznam kak nezabvno mi kajete kak molq viiiiiiiiii za moq jivot especiqlno
    kajete mi kak moqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

  27. Анонимен Says:

    Помощ!!!!!!!! Не мога да си изтегля версия 3.8 а много искам. Ето ми го и проблема: Аз нали си работя из скайпа и днеска сядам на компа и ми иска име и парола...за името-добре, ама за паролата не я знам....тоест майка ми го правеше скайпа като бях малка и сега е мой ама тя не помни паролата, нито на скайпа нито на имейла си. Тя не работи на компа .... :( и така се опитах да я изтегля ама ми излиа едно за изтегляне на версия 5.0 а тя не ми харесва, тоест аз сега съм с нов скайп ама всичко е на английски и е много гадно. Искам си стария скайп, със старата версия....но ще карам със новия айде....и да питам, как мога да си я изтегля? Моля ви, кажете ми. Много ще съм ви благорадна! Важно е!

  28. Анонимен Says:

    Докато си пишех по скайп и изведнъж ми излезна някаква грешка: Skype has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience" след което скайпът ми се затвори. Опитах се да го отворя отново, но същата грешка ми се появяваше отново и отново. Рестартирах компютъра си но пак не се получи. Моля ако знаете нещо за този проблем кажете ми какво мога да направя. ;[ Help mee!

  29. Анонимен Says:

    kak da svalq skype ot neta be xora ;xx iztrih go bezz da iskam ;xx molq vi pomognete

  30. Анонимен Says:

    4etete malko,stiga samo da pitate,men nikoi ne me e u4il vsi4ko s 4etene sam postignala,i ako ima 2 skaipa- 2 akaynta,logi4no e Lovely,taka e nai dobre,parvo se nau4ete da boravite s laptopa ili pc i posle pitaite,te ne znaiat elementarni ne6ta a zadavat samo vaprosi...