Записване на разговори с PowerGramo


Skype е най-широко използваният VoIP софтуер в България за лични или бизнес цели. Предоставя перфектно качество на звука и платените му услуги са много по-евтини от другите алтернативи.

Потребителите постоянно се увеличават и се чувства нуждата от софтуерно решение за записване на разговори. Skype отдавна трябваше да предостави тази функция, но за съжаление това още не е направено и трябва да се ползват екстри за да се реши проблема. Има няколко такива програми. PowerGramo е една от тях.

В тази статия ще ви представя основните възможности на програмата. Интерфейсът е лесен, ако сте на "ти" с компютъра, няма да имате проблеми.

Изтеглете PowerGramo от тук

1. Записване на разговори.

Пуснете PowerGramo преди да се обадите или да ви позвънят. Записването ще се стартира автоматично. По време на обаждането, ще виждате изговореното и записаното време. Можете да пускате на пауза и да продължавате записването по време на разговор. В края на обаждането, записът се запаметява на компютъра и се добавя към плейлиста, от който може да бъде изслушан. Записите могат да бъдат запаметени в mp3 или wav формат.

Забележете: Когато стартирате PowerGramo за първи път, Skype ще ви попита дали позволявате достъп. За да работи програмата трябва да изберете „Позволи достъп”.

2. Записване на гласова поща.
Преди да станете от компютъра, включете телефонният секретар на PowerGramo и го оставете така. Когато някой ви се обади, екстрата автоматично отговаря и аудио съобщение поздравява този който ви търси(има възможност и за чат съобщение) Този който ви звъни може да ви остави съобщение, което ще бъде запаметено като записан разговор. Тази услуга прилича на Skype Voicemail, с изключение на това, че гласовата поща на PowerGramo е напълно безплатна.

Освен записването на разговори, PowerGramo има и други възможности, които могат да ви бъдат полезни, като: споделяне на музика по време на разговор, автоматични аудио или текст съобщения и други.

PowerGramo се предлага в три плана – Basic, Standart и Professional. Basic е безплатен, но доста орязан.
Алтернативи на PowerGramo са MX Skype Recorder и Pamela.
0 коментара: