Изтегли Skype 4.0 Beta 3


Skype 4.0 Beta

Излезе третата Beta на Skype 4.0 . Направени са някои промени в дизайна и са добавени липсващи в предните версии опции.

Пълна хронология
Най-важното подобрение в тази версия според мен. Това определено ми липсваше и се радвам, че е отново тук. Пълната хронология се намира точно под листа с абонатите ви.

Промени по прозореца на Скайп

Това ще забележите веднага след като инсталирате новата версия. Можете да го видите и на снимката по-горе. Ако пък не ви харесва, можете да се върнете към старият вид като отидете в "Настройки".

Контактите в Outlook
С тази опция отново ще можете да внасяте контактите си от Microsoft Outlook.

Качеството на разговор
В новата трета бета на Skype 4.0, можете да оценяте качеството на разговор - от "Отлично" до "Много лошо" и да получавате съвети ако не успявате да се чуете или видите. Бутонът за тази опция се намира вдясно, под профила който сте отворили.

Направени са промени и в управлението на интернет връзката, с което от Skype подчертават, че проблемите свързани с това ще намалеят. Има още няколко не особено важни новости, които оставям да разгледате вие :)

Изтегли Skype 4.0 Beta 3


Posted in Етикети: , , , |

30 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Някой успя ли да намери от къде се увеличава размерът на шрифта, този по подразбиране е доста дребничък

  2. Онлайн Психолог Says:

    Здравей,
    шрифта се променя от: падащо меню "Инструменти" -> "Настройки" -> "Съобщения и КС" -> "Оформление и облик", кликваш "Промени" и си избираш какъв да е шрифта :)

  3. Анонимен Says:

    Ужас, дано не навлезе много скоро....гледам на едно място в нета версиите, от първите насам и гледам как от програма за комуникация 5 мб. става вече над 20-30....колко безмислени нововъдения....

  4. Анонимен Says:

    Някой откри ли начин как Skype 4 beta може да се стартира два пъти на един компютър.

  5. Онлайн Психолог Says:

    Дам, отдавна :) http://skypeblog.eu/2008/08/skype-40.html

  6. Анонимен Says:

    Аз съм много объркан от този нов скайп за това немога да изляза от 1 общ чат...някой може ли да помогне ;)

  7. Онлайн Психолог Says:

    Просто напиши /leave :)
    Наистина, това е проблем за който не са помислили все още - няма бутонче, а много малко хора са чували за тази команда...

  8. Анонимен Says:

    Здравей те моля ви да ми кажете как да заплатя услугата за разговори от скайпа към телефони и дали е възможно да провеждам разговори от скайп към мобилен телефон във България

  9. Онлайн Психолог Says:

    Процедурата по плащане е малко сложна. С paypal и moneybookers става, потърсете в нета.
    SkypeOut си струва ако го ползвате за разговори с чужбина. С български мобилни телефони няма смисъл, по простата причина, че тарифите за БГ са малко по-високи или равни на тези на мобилните оператори.

    П.С. Грешката е моя - струва си, ако живеете в чужбина.

  10. Анонимен Says:

    Здравейте,
    някой може ли да ми каже как може да се оправи и дали е възможно при чат времето, което отпечатва на съобщение, да го показва не само като час и минута, но и да се прибавят и секундите.

  11. Ivo Minchev Says:

    От кога е последния бета релийз? Един голям минус за мен в последния който пробвах беше че я няма клавишната комбинация Alt+S за изпращане на съобщения.

  12. Анонимен Says:

    Някои знае ли как да трие хронологията на скайп 4 бета 3 ? Защото аз не намирам начин !?

  13. Онлайн Психолог Says:

    падащо меню "Инструменти", "Настройки", "Съобщения и КС", "Разширени настройки", "Изчисти записите" - това е реда по който да кликаш :)

  14. Ivo Minchev Says:

    А за Alt+S има ли някво решение.

  15. Онлайн Психолог Says:

    Ами освен да ползвате Enter. Знам, че като свикне човек с нещо после му е трудно, но... никъде няма информация дали клавишната комбинация ще бъде върната в официалната версия, би трябвало.
    Ако ползвате Enter за нов ред, променете от настройките да го ползвате за изпращане на съобщение, а ctrl+enter ще служи за вмъкване на нов ред.

  16. Ivo Minchev Says:

    Опитах. Много се бъркам. Откакто има Скайп го ползвам и съм свикнал адски много с този хоткей. Дори им писах. Не знам дали са го прочели ама...

  17. Анонимен Says:

    Здравейте, доста се рових и разглеждах новата версия на скайп 4 бета, но не разбрах от къде мога да си сменя тапета..и въобще има ли подобна опция в тази версия..мерси

  18. Онлайн Психолог Says:

    Не, в тази бета не може. Не се знае и дали ще бъде върнато това в официалната.

  19. Анонимен Says:

    Благодаря ти Свиленчо..жалко за тапетите, обичах да ми е цветен :)

  20. Анонимен Says:

    Здравейте!Видях,че в коментарите сте засегнали въпроса за напускане на общ чат.Има такава опция :). Просто като попаднете в онези досадни групови дискусии излизате по следния начин: от падащото меню Дискусия -> Напусни дискусията :)

  21. Онлайн Психолог Says:

    Мерси :) Не го бях забелязал

  22. Анонимен Says:

    А с инсалирането на новата версия запазват ли ми се абонатите от старата?

  23. Анонимен Says:

    Имам проблем с шрифта на абонатите, много е дребен, а когато увелича шрифта от "Оформление и ...." се увеличава самия диалог, но не и списъка с абонати. Може ли някой да помогне?

    Благодаря!

  24. Анонимен Says:

    Опитвам се да изтрия хронологията , но изтрива даден разговор, но в show history остава всяко едно мое действие което съм предприела. някой може ли да помогне ?

  25. Анонимен Says:

    Здравейте,вчера си изтеглих новата версия и да ви каза малко съм учудина НЕ мога да намеря как да си смена тапета И дали изопщо има такава опщия изтеглих един тапет и ми пеше отидете на файл>лични данни и си сменете но не става,самия скайп няма такива опции. Искам да попитам не може ли да направя малък прозорец,и ако пиша с някой а през това време друг ме потърси пак ли ще трябва да отварям такъв голям прозорец.Извинете ме за тъпите въпроси но за първи пък се занивамам с такъв скайп :)

  26. Анонимен Says:

    въпроса ми относно новия Скайп 4.0 е има ли начин да си направя отново всички абонати,които са ми на линия да са най-отгоре,а тези извън линия да са ми най-отдолу ?

  27. Анонимен Says:

    за напускане на общ чат отгоре има дискусия и напусни или нещо такова беше
    * Ванюшшка ; ))

  28. Анонимен Says:

    Има ли екстри, по-точно шах за СКАЙП 4?

  29. Анонимен Says:

    Здравейте!
    Може като спам да прозвучи, но никой не може да ми помогне с проблема.Деинсталирах си камерата на скайп и ми се изгуби звука .Смених някоолко версии на скайп и ми излиза винаги едно и също съобщение :"възникна проблем със звуковота карта в комп. опитайте да свържете комбинирани USB слушалки за провеждане на разговор"
    А с останалите подобни програми нямам такъв проблем - ooVoo, ICQ,GoogleTalk. Къде ли не гледах из компа - няма причина да ми изписва това.Ако знае някой , ще съм благодарана за помоща.

  30. Unknown Says:

    izvinqvai za6to ne moga da drupna versiqta na 4.0 skayp