Skype за вашият бизнес


Skype for business
Таксита, радиа, телевизии, хостинг компании и много други предпочетоха услугите на Skype за връзка с клиентите си и не само. Защо? Защото Skype е безплатен. В същото време предлага:

  • гласови разговори
  • конферентни разговори
  • SMS
  • чат
  • гласова поща
  • пренасочване на разговори
  • видео разговори и/или видео чат
  • изпращане на файлове
и много други. Към него може да се прикачат и така наречените "екстри" - добавки, които го правят още по-гъвкав за различните нужди. Лесен е за ползване и е най-разпространеният начин за интернет комуникация в България.
С какво би бил полезен той на една фирма?
Всяка компания има телефон за въпроси на клиенти, в последно време и интернет сайт - задължителни неща, за да приеме човек даден бизнес за сериозен. Когато обаче на визитките, рекламите и т.н. оставите и Skype за връзка, това добавя още малко доверие в потенциалните ви купувачи. С това не само показвате, че сте технологично напреднали, но и че мислите за клиентите си и сметките им за телефон. Помощта, която може да окаже Skype на вашият бизнес далеч не остава само в маркетинговият отдел.
Основната функция на на Skype е да намаля разходи. Разходи от телефонни разговори, създаване на вътрешни телефонни или VoIP мрежи и други. В условията на финансова криза, едно такова нововъведение може да бъде решаващо и да ви изтласка далеч пред конкуренцията.

Със SkypeOut можете да провеждате евтини разговори до всяка точка на света с бизнес партньори, клиенти и други. И не, хората от другата страна няма да помислят, че сте скръндзи, а напротив, че държите на комуникацията "лице-в-лице", макар и с видео разговор.
Когато не сте на компютъра, можете да препращате входящите ви обаждания към телефона си като се доверите или на подходящата платена услуга на Skype, или на устройства като MobiGater. Skype може да работи дори и на GSM-ът ви.
С добавки към Skype, разговорите могат да бъдат записвани. След края на работното време просто оставете компютърът включен и пуснете гласовата поща - или като ползвате платената услуга, или с екстра като Pamela
Освен за връзка с клиенти и партньори, Скайп може да се ползва и за комуникация със и между служители. Лесно и най-вече безплатно с него се провеждат конферентни разговори и групови чатове, бързо се изпращат файлове. Екипната работа се координира удобно, особено когато фирмата разполага с големи офиси, различни клонове и помещения в няколко населени места.
Skype има още много преимущества, които просто трябва да забележите. Вижте и долното видео:

Posted in Етикети: , , |

6 коментара:

  1. Анонимен Says:

    Az ne moga da si izteglq po starata versiq na skype. Izliza mi 4e ne moga za6toto ve4e imam novata versiq

  2. Анонимен Says:

    iztrii starata versiq na skype i istegli novata a slaed tova q instaliray

  3. stefania Says:

    Здравейте, не знам към кой да се обърна и ще бъда много благодарна, ако ми помогнете. Имам следния проблем: от два дни не мога да влезна в моя скайп. не ми приема нито паролата, нито имейла. А там са ми всички контакти, свързани с биснеса ми и ми е много важно... Има ли начин да си върна скайпа?

  4. stefania Says:

    Здравейте, не знам към кой да се обърна и ще бъда много благодарна, ако ми помогнете. Имам следния проблем: от два дни не мога да влезна в моя скайп. не ми приема нито паролата, нито имейла. А там са ми всички контакти, свързани с биснеса ми и ми е много важно... Има ли начин да си върна скайпа?

  5. 666666 Says:

    Първо благодарско за поясненията - елементарни ама нужни! Два месеца се измъчих - не мога да задам настроение в скайпа - мислех че е от браузърите - докато ми светне, че е от версията на скайпа. Наложи се обаче да издърпам всички стари версии, защото не със всички сработва - например по старите просто я нямат тази опция.Версията с коята най - после излязох на глава е 3.8.0.188. Ако някой има същият проблем смятам че това е решението му. Още един път благодаря на Свилен.

  6. Анонимен Says:

    да верно скайп 4.0 е ужасен най вече заради интерфейса направо е много годен ама аз си минаха на 3.8 и сега нямам проллем всичко е ок