Забавно: Песни за Скайп


Може би беше логично любимият ни Skype да провокира и представителите на музикалните среди, карайки ги да посветят част от творчеството си на известната програма. Skype song е весела песничка вдъхновена от едноименната програма, на която се натъкнах в Youtube. Вероятно музикалният стил няма да допадне на всеки, но пък при всички случаи е забавно да се гледа, особено имайки предвид, че от Скайп също я популяризират. Моето мнение е, че няма данни да се превърне в хит (още повече, че песента е от 2010г.), но пък когато става дума за Skype, кой знае?

Естествено, няма как да пропуснем и българските  автори, които не са останали по-назад и също са дали своя принос, като са посветили времето си на песен за Skype.
Разбира се, и тази песен поставям по-скоро в категорията "забавно", защото няма как да не се засмееш на рефрена "Скайп, Скайп, Скайп, КО ШИ прая ако няма Скайп!".

Ако  любопитството ви вече е раздразнено, може да гледате и двете песни във видеата по-долу. А коя ви харесва повече оставям да прецените сами.
Можем само да гадаем, дали скоро няма да станем свидетели и на първия филм посветен на Skype, a и защо не? :)

Skype Song (Frijol Tv Official)



Denyo - В Скайпа ( какво ще правя ако няма Скайп )


Posted in Етикети: , , , , |

0 коментара: