„Тайните“ на тайните емотикони за Skype!


Изненадайте приятелите си с нови удивителни емотикони за Skype!
Skype, разбира се, има доста разнообразни предварително инсталирани емотикони, от които да избирате когато си пишете с приятели. Емотиконите правят скучното писане по-забавно и с тях емоциите на пищещия е по-лесно да бъдат показани. Емотикони като човекът Емо (Емо), танцуващият човек (\ о /) , повръщащата усмивка (puke) или любимата катерица (heidy) вече са познати на всички. Но има много скрити емотикони за Skype, които можете да използвате за да направите писането по Skype още по-вълнуващо!  
След последния ъпдейт на програмата Skype премахнаха някои от старите емотикони, но пък въведоха (или обновиха) някои нови, включително и скрити:


Скрити емотикони за Skype!

Ето и още скрити емотикони за Skype, които не са показани на снимката по-горе.

1. Ходещата котка (cat)
 Ключът за по на този емотикон е в натискането на три клавиша едновременно, например C, A, T. Ходещата котка ще се появи и ще изненада приятелите ви, още повече, че след прекъсване на едновременното натискане, тя изчезва.

2. Ръце чупещи молив.

- Тайната за появяването на този емотикон за Skype е в натискането на шест клавиша едновременно, например A,S,D,J,K,L. Подобно на ходещата котка този емотикон също е временен.

3. Пасящата овца

-  (sheep)



4. Куче

-  (dog)


5. Говори на ръката ми

- (talktothehand)

6. Котка

- (cat)


7. Велосипедист

- (bike)



Може би сте се питали:

Защо има и скрити емотикони, а не всички са показани в менюто на чата?

И отговорът е:

Първо, ако обърнете внимание ще забележите, че тематиката на повечето от скритите емотикони не е подходяща за деца (например тютюнопушене или алкохол). А това е нещо което в много държави (и особено САЩ) държат да не се експонира пред непълнолетни. Все пак Skype се рекламира и като програма свързваща семействата по света, което разбира се предполага само подходящо съдържание.

Второ - Забавно е!

И трето - Забавно е! Един от най-добрите начини да се позабавляваш с докато си чатиш приятели по Skype е да ги изненадаш с непознат за тях емотикон. И от Skype го знаят. Затова и не пропускат възможността да включат в програмата допълнителни „екстри“, с които да задържат потребителите.

Какво означават някои емотикони за Скайп?
Естествено, значението на повечето е очевидно и точно това е целта. Но има няколко, които със сигурност предизвикват въпросителни. Ето и значението им (което показва, че в Скайп също имат чувство за хумор:):

=Priidu Zilmer - Тийм лидер отговарящ за визуалния дизайн на Скайп.




=Toivo Annus - бил  е главен инженер на Скайп.



= Работя от вкъщи.



Внимание: Емотиконите са анимирани, така че трябва само да напишете кодовете в Skype чатa за да ги видите в действие. За да видите всички емотикони е необходимо да сте с по-нова версия на Skype, а ако не сте- може да се наложи да я актуализирате.
Забавлявайте се! Ако пък знаете някакви други скрити емотикони, можете да ги споделите  в коментарите по-долу и ние ще ги добавим!

0 коментара: