Изтегли: Skype 5.2 за Windows





Излезе новата версия на Skype за Windows – 5.2. Спрямо последната са вложени някои подобрения, сред които:

  • Подобрен номератор: Докато пишете името на ваш абонат, се показва и неговият мобилен номер
  • Нови иконки за присъствието – промяната, доколкото виждам, е основно в иконките за офлайн и пренасочване на разговорите.
  • Нов, по-прост бутон за споделяне на файлове и абонати, разположен до бутоните за набиране под профила.
  • Нов външен вид на профилите на абонатите – информацията за тях се вижда на бял фон и без разделения, което изглежда грозно и объркващо, по моето скромно мнение. (Скрийншот по-надолу)
ИЗТЕГЛИ Skype 5.2 за Windows


Новата версия включва и решение на някои бъгове, но от Skype признават, че новата 5.2 представя и някои нови проблеми, като несъвместимост на някои екстри, както и невъзможност в някои случаи иконки да се показват в статуса, ако той е въведен през Портала на Скайп(решението е статусът да се обновява през профила).

Липсват сериозни функционални подобрения, така че ако сте доволни от версията, с която сте в момента, не е от особено значение дали ще я смените с тази.

5 коментара:

  1. Unknown Says:

    Здравейте!Меко казано не съм на Ти с компютъра и затова Ви моля за помощ!При поредните обновявания на скайп, вече съм с версия 5.1.Много ми харесва и допада.Но имам проблем, който ме дразни.Не мога да отварям клипчетата, които ми се изпращат директно и тези които са поставили като настроение моите приятели в скайп.Помогнете ми.Поздрави.

  2. Левон Хампарцумян Says:

    Не мога да понасям нито един скайп излезнал след 3.8 Няма Skype Search, не се разбира кога са те блокнали и кога са офлайн хората, претрупан е с безумни излишни екстри. Просто не става.

  3. Анонимен Says:

    Здравей Свилен,

    От много време тръся информация по следния въпрос, като отговора е наистина важен за мен. Използвам Скайп да звъня на стационарни телефони в чужбина (със Скайп кредит). Имам желание да си купя Айфон 4, но понеже за мен това е сериозна инвестиция, искам да съм сигурна,че Скайп ще работи през 3G
    (и WiFI) на Айфон 4,но не знам дали Мтел не пречат на това, и дали качеството на 3G от Mtel е достатъчно добро. Гледах в интернет различни филмчета и Айфон4 работи с Скайп -до- Скайп разговори, но всички бяха с чужди оператори. Мен конкретно ме интересува дали ще работи с 3G oт Мтел при Скайп-до-Стационарен телефон разговори.Дали работи през Wifi na Aйфон също е важен въпрос.
    Ако по имаш каквато и да било яснота по горните въпроси,отговора това би ми помогнало страшно монго, понеже нямам приятели и познати с Айфон и наистина няма кого да питам, а в Мтел консултантите с които съм разговаряла не бяха достатъчно информирани.
    Искрени благодарности,
    Кlaris

  4. Tinka Says:

    Здравейте!
    Ползвам тел.с Windows 8.1 нокия.
    Имам допълнителен номер за интернет към Mtel.дори два номера.
    Не съм на ти с компютъра и Ви моля да помогнете как да ползвам допълнителния интернет , защото като влезна в скайп ми искат кредит.
    Задължително ли да ползвам кредит в този случай?

  5. ekologa Says:

    Здравейте,
    Доколкото разбирам въпроса, вероятно говорите за мобилния Интернет, който ползвате към Мтел. Той обаче няма връзка с разговорите през програмата Skype. Можете да ползвате Скайп на телефона си, по същия начин както и на настолния си компютър. Тоест безплатни са Ви разговорите, видеоразговорите, чата, изпращане на файлове и т.н. с Вашите Скайп абонати. Засега обаче, и в двата случая, свързване с телефонен номер изисква кредити.