Помощ за Скайп: Как да прекъсна връзката между Скайп и Фейсбук акаунт?


Свързали сте си Скайпа с Фейсбук акаунта? Не бойте се поправимо е. Ето какво съветват от официалния съпорт на Скайп:

Когато свържете Скайп профила си с вашия Майкрософт или Фейсбук акаунт, можете да се достигате до вашите приятели в Messenger и Facebook директно от Скайп. Ако решите да прекратите връзката между тези потребителски профили, вече няма да ги виждате в списъка ви с контакти в Скайп.

Ако сте имали Скайп профил преди да свържете профилите си в Майкрософт и Фейсбук и след това сте закупили продукти на Скайп като Скайп кредити или абонамент, вие ще можете да ги използвате след като прекратите връзката с външните профили. Просто влезте в Скайп с профила, с който сте закупили продукта.

Как да прекратите връзката между Скайпа и Майкрософт или Фейсбук акаунт в четири стъпки:

1. Логнете се в избрания профил от сайта на Скайп.
2. В раздела "Account details", кликнете на "Account settings".
3. В раздела "Linked accounts", кликнете на "Unlink" от дясно на връзката към вашия Майкрософт или Фейсбук акаунт.
4. Ще се отвори информационен прозорец. Прочетете информацията и, ако сте съгласни, натиснете "Continue".

Ако връзките са успешно прекъснати, ще се появи съобщение за потвърждение в горната част на страницата. Външният акаунт, с който искате да прекратите връзката, вече няма да се появява в потребителския ви профил в Скайп.

Ако сте създали нов профил в Скайп, когато за първи път сте влезли в Скайп с вашия Майкрософт или Фейсбук акаунт и решите да прекъснете връзката между тях, вие ще загубите всички закупени продукти от този профил. Ако са ви останали някакви кредити или абонамент, е добре да ги използвате преди да прекратите връзката между акаунтите, защото в противен случай ще ги загубите. Ние също така ви препоръчваме да направите резервно копие на всичките контакти, които сте добавили във вашия скайп акаунт.

Как да прекратите връзката между вашия нов Скайп профил и акаунтите в Майкрософт или Фейсбук:

1. Логнете се в избрания профил.
2. В раздела "Account details", кликнете на "Account settings".
3. В раздела "Linked accounts", кликнете на "Unlink" от дясно на връзката към вашия Майкрософт или Фейсбук акаунт.
4. Ще се появи съобщение, което казва какво да очаквате, ако прекратите връзката с акаунтите в Майкрософт или Фейсбук. Прочетете информацията и, ако сте съгласни, изберете "Close account".

Ако срещнете някакви проблеми с прекратяването на връзките, можете да се свържете с отдела на Скайп за обслужване на клиенти и от там да получите допълнителна помощ.
Оригиналната статия тук.

Posted in Етикети: , , , , |

0 коментара: