Facebook Messenger


Messenger е приложение, което е тясно свързано със социалната мрежа за онлайн комуникации Facebook. След като се регистрира потребител във Facebook и желае да изпрати съобщение, то той задължително се нуждае от инсталиране на Messenger. 


Чрез този вид съобщение всеки има възможност за достигане до всички свои приятели използващи социалната мрежа. Основната цел на приложението е изпращане на безплатни съобщения, но за разлика от други приложения тук всеки получава известие със сигнал, светлинна индикация или отбелязване с цифра според броя на съобщенията. Чрез този тип приложение имате възможност за разбиране на това дали вашият приятел е прочел съобщението. Ако то е прочетено, отдолу веднага ще излезе надпис „Прочетено“ и точен час кога това се е случило.


Изпращанията на съобщения могат да включват не само текст, но още снимков материал, видеоклипове, напълно безплатни емотикони, стикери и др. През Messenger могат да се осъществяват разговори между двама думи или няколко под формата на групов. Достъпът до чат сесиите е постоянен, освен в случай, че не се използва опцията за изтриване на конкретна чат сесия или всички съобщения с даден потребител до този момент. Вътрешните приложения за уведомление дават възможност за по-бързо превключване между отделните чат сесии с вашите приятели. 
За разлика от други приложения от този тип, при Messenger получавате автоматична синхронизация на съобщения и контакти, които сте имали или получавали на друго устройство. Имате и друга възможност за преглеждане на съобщенията, която е чрез директно посещение на официалния сайт на Facebook.

Начините са изтегляне на приложението са следните:
  • Чрез посещение на Facebook и посочване на съобщенията, тогава автоматично изкача изтегляне на приложението;
  • Друг вариант е чрез App store, който е за изтегляне на всякакви видове приложения. Там може да откриете и много други за онлайн комуникации.
  •  Последният вариант е като отидете на посочения адрес -  fb.me/msgr. Той ще ви прехвърли направо към възможност за изтегляне на приложението върху вашето устройство.


Posted in |

0 коментара: