По-лесна комуникация със Skype


Skype е приложение, което ви позволява комуникация с всички ваши контакти чрез директен и индиректен чат. При директния чат вие използвате видео връзка, докато при индиректния се използва полето, което е предназначено за изписване на съобщенията. Осъществяването на връзката е мигновено без забавяне. Няма значение дали използвате лаптоп, таблет, телефон или всякакво друго устройство, Skype е винаги на разположение.



Всичко, от което се нуждаете е създаване на регистрация, която е безплатна. След първоначалното стартиране на приложението то остава включено, без да изтощава батерията на вашето устройство. Така може да получите и приемете обаждане по всяко време. Контактите, с които имате възможност за размяна на мигновени съобщения могат да бъдат взаимствани от вашия Messenger или Outlook. Видео и гласовите връзки са напълно безплатни, когато са насочени към друг потребител използващ приложението. При желание за разговор с мобилен или стационарен телефон е нужно да имате така наречените токени (кредити). Те се зареждат предварително от ваша сметка и така валутата се превалутира в скайп кредит. След това безпроблемно се провеждат разговори с цял свят.

Skype не е обикновено приложение, то може да свърже всеки човек с друг негов близък, където и да се намира по света. В менюто с всички видове опции, които могат да се използват се намира секцията „Дискусия“ тя позволява стартирането на нова такава. Може да бъде осъществена с един човек или цяла група. Отново може да се използва само чат, но има възможност и за видео такъв. Визуализирането на картианта става чрез вградена камера в лаптоп или преносима такава, ако се използва преносим компютър. Смартфоните и таблетите също използват вградената предна камера за визуазлизиране на участниците в разговора подобен тип устройство. Дискусията може да бъде напусната по всяко време, а също така съществува и бутон за блокиране на хора, с които не желаете да контактувате. Създателят на дискусията има възможност да я затвори и по този начин връзката между всички ще се разпадне при видео чат. Това е само малка част от възможностите на Skype.



Posted in |

0 коментара: